Biuro Rachunkowe Kraków Doradca Podatkowy Księgowość Księgowy Biuro Podatkowe Usługi Księgowe w Krakowie Rachunkowość Tanie Biuro Księgowe Najlepsze Doradztwo Księgowe Usługi Rachunkowe Dobry Księgowy Biura Podatkowe Online Spółka Komandytowa Akcyjna Partnerska Usługi Księgowe Cena Biuro Rachunkowe Kraków Doradztwo Podatkowe Spółka zoo Jawna Cywilna Komandytowo-akcyjna Tanio Biura Księgowe Księgowość Kraków Zakładanie Firmy Spółki Księgowa w Krakowie Biura Rachunkowe

biuro rachunkowe Kraków

Porady księgowe

Rated 5,0 out of 5
3 listopada 2021

Profesjonalna firma, która potrafi doradzić w tematach dosyć trudnych do zrozumienia. Polecam

Katarzyna Nowak

Rzetelna firma TAXES

Rated 5,0 out of 5
9 lipca 2021

Dobre ceny w stosunku do jakości usług, wszystko jest wykonane z profesjonalizmem i rzetelnie. Zawsze są punktualni lub nawet przed czasem więc z przyjemnością polecam.

Natalia Jasińska

Rachunkowość i podatki

Rated 5,0 out of 5
4 kwietnia 2021

Biuro polecił mi znajomy, współpracuję z biurem już wiele lat i obsługa wie jak świetnie wytłumaczyć i doradzić. Jestem w szoku profesjonalizmu tej firmy.

Bartosz Urbański

dobra oszczędność

Rated 5,0 out of 5
29 listopada 2020

Polecam biuro rachunkowe TAXES. Pełna księgowość w mojej spółce. Dostałem kilka bardzo pomocnych rad za darmo, które przełożyły się na dużą oszczędność. Polecam wszystkim, którzy chcą zaoszczędzić

Adrian Sawicki

Opinia

Rated 5,0 out of 5
7 lipca 2020

Serdecznie polecam usługi biura – bardzo przyjemna obsługa, pełen profesjonalizm oraz niezwykle przyjazne podejście do klienta.

Dominik Piotrowski

Rozliczanie PIT

Rated 5,0 out of 5
14 kwietnia 2020

Skontaktowałem się z TAXES żeby rozliczyć PIT. Zdziwiłem się gdy otrzymałem bezpłatną pomoc i dodatkowo ze wsparciem telefonicznym. Gorąco polecam.

Ryszard Kaźmierczak

dofinansowanie

Rated 5,0 out of 5
23 marca 2020

Bardzo przyjemna atmosfera, pełen profesjonalizm oraz konkurencyjne ceny. Cenię w firmie TAXES indywidualne podejście do klienta. Pomogli mi w uzyskaniu dofinansowania dla firmy dzięki czemu mogłem ją bardziej rozwinąć. Polecam!

Dariusz Górski

Opłata ZUS

Rated 5,0 out of 5
12 grudnia 2019

Firma pomogła mi w opłacie ZUS-u. Współpracuję z tym biurem rachunkowym od ponad 2 lat i serdecznie polecam! Bardzo miła obsługa i profesjonalna

Mirosław Walczak

Opinia

Rated 5,0 out of 5
19 września 2019

Bardzo profesjonalna obsługa i wieloletnie doświadczenie firmy. Firma TAXES pomogła mi rozwiązać wszystkie problemy księgowe które sam zebrałem przez czas. Gorąco polecam!

Heronim Zawadzki

Pomoc

Rated 5,0 out of 5
7 maja 2019

Od kilku lat prowadzę księgowość mojej spółki z.o.o. w firmie TAXES i wszystko w jest jak najlepszym porządku, informacje na temat wszystkich podatków i opłat zawsze dostaję na czas, obsługa jest miła i przyjemna 🙂 Polecam serdecznie.

Dorota Bąk

rachunkowość firmy

Rated 5,0 out of 5
12 marca 2019

Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy z firmą. Obsługa zawsze służyła pomocą i radą. Rzetelna i uczciwa firma księgowa. Polecam wszystkim.

Iza Andrzejewska

Współpraca z TAXES

Rated 5,0 out of 5
12 października 2018

Chciałem podziękować firmie TAXES za ponad dwa lata profesjonalnej współpracy z moją firmą przy prowadzeniu działalności gospodarczej. Obsługa jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała za co cenię tą firmę.

Alojzy Zieliński

Doradztwo podatkowe

Rated 5,0 out of 5
27 lipca 2018

Jestem bardzo zadowolony z obsługi firmy TAXES. Jest ona kompetentna i ma dużą wiedzę. Jestem pod wrażeniem wysokiej kultury pracy i pomocy w trudnych sytuacjach. Polecam firmę.

Gabriel Wójcik

Bezproblemowa obsługa

Rated 5,0 out of 5
23 maja 2018

Na każde pytanie szybko odpowiadają i są pomocni, nie ma żadnych wątpliwości co do problemów! Polecam wszystkim !

Dominik Gicała

Obsługa księgowa

Rated 5,0 out of 5
12 lutego 2018

Rzetelna i profesjonalna obsługa księgowa, bardzo dobry i szybki kontakt. Polecam!

Korneliusz Wiśniewski

Opinia

Rated 5,0 out of 5
9 grudnia 2017

Szczerze polecam, bardzo profesjonalna firma, która odbiera dokumenty natychmiast i zawsze chętnie odpowiadają na wszystkie pytania oraz służą pomocą.

Adrian Krajewski

Współpraca

Rated 5,0 out of 5
28 lipca 2017

Współpracuję z firmą praktycznie od jej początków. Dokumenty są zawsze odbierane w czas. Wszystkie informacje udzielane z wyprzedzeniem, pomoc zawsze się sprawdza. Zdecydowanie polecam.

Józefa Gajewska

Pomoc w uzyskaniu finansowania

Rated 5,0 out of 5
23 maja 2017

Jak zawsze fachowo i sprawnie. W sytuacjach wyjątkowych zawsze sprawdzone informacje i pomoc w rożnych sytuacjach jak na przykład ostatnio firma TAXES pomogła mi w uzyskaniu dofinansowania. Serdecznie Polecam.

Rafał Kwiatkowski

Sprawozdanie finansowe

Rated 5,0 out of 5
12 marca 2017

Gorąco polecam usługi biura rachunkowego TAXES. Wspaniały, wykwalifikowany zespół, z pomysłem. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

Cyprian Szulc

Księgowość mojej firmy

Rated 5,0 out of 5
31 października 2016

Współpracuję z firmą od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z kontaktu, oraz z prowadzenia księgowości w mojej firmie. Polecam ich z czystym sumieniem.

Asia Wojciechowska

kadry i płace

Rated 5,0 out of 5
1 czerwca 2016

Nic dodać nic ująć, firma bardzo rzetelna i profesjonalna z miłą obsługą. Bardzo polecam tą firmą.

Łukasz Lis

Opinia

Rated 5,0 out of 5
18 marca 2016

Z biurem współpracuję od ponad roku i bardzo sobie cenię ich współpracę i podejście do klienta – profesjonalny zespół z dużą wiedzą i doświadczeniem i fachowość porad. Polecam serdecznie.

Emil Borkowski

Rzetelna firma

Rated 5,0 out of 5
13 marca 2016

Jestem bardzo zadowolony z współpracy z tą firmą. Zawsze służą profesjonalną i merytoryczną pomocą, atmosfera w biurze jest miła i przyjemna. Polecam.

Maksymilian Kaczmarczyk

Rachunkowość dla firmy

Rated 5,0 out of 5
18 października 2015

Współpracujemy z firmą TAXES od prawie trzech lat. Jesteśmy w pełni zadowoleni z profesjonalnego podejścia firmy do klienta, którzy zawsze pomogą i doradzą gdy będzie jakiś problem.

Edward Malinowski

zawsze na czas

Rated 5,0 out of 5
3 sierpnia 2015

Jeśli mogę coś dodać jeszcze do tych wszystkich opinii, to na pewno to, że jeszcze nigdy nie było tak żebym był rozliczany w ostatni dzień. Zawsze jest jeszcze czas na ewentualne koszty i zmianę deklaracji przed ostatecznym wysłaniem. Za to Ich cenię. Polecam

Wiesław

Biuro podatkowe

Rated 5,0 out of 5
4 lipca 2015

Współpraca w najlepszym porządku. Nie można nic zarzucić pracownikom Biura TAXES. Polecam

Stanisław Reczek

Miła i profesjonalna obsługa

Rated 5,0 out of 5
26 lutego 2015

Jeśli czegoś Ci potrzeba do prowadzenia spółki to przede wszystkim Biura TAXES. Zawsze załątwią wszystkie formalności w terminie, bez niepotrzebnych nerwów oraz doradzą w przypadku jakichkolwiek wątpliwości. Szczerze polecam

Marzena K

rachunkowość spółki

Rated 5,0 out of 5
13 października 2014

Takiego Biura właśnie szukałem. Jeśli coś się nie zgadza od razu dzwonią, żeby wszystko wyjaśnić a nie na ostatnią chwilę jak to często bywało w moim poprzednim biurze. Naprawdę mogę spokojnie prowadzić firmę. Polecam gorąco

Marek Dul

doradca podatkowy

Rated 5,0 out of 5
26 lipca 2014

Super biuro. Robią za mnie całą papierkową robotę. Nie muszę jeździć z papierami całe miasto jak wcześniej a wszystko jest idealnie w terminie. Polecam

Gosia

Rachunkowość

Rated 5,0 out of 5
2 maja 2014

Współpraca z Wami od 3 lat układa się znakomicie. Takich specjalistów potrzebowałem dla swojej spółki. Szczerze polecam

Łukasz S

firma na wysokim poziomie

Rated 5,0 out of 5
4 marca 2014

Gorąco polecam. Współpraca na najwyższym poziomie. Pracownicy Biura TAXES zajmą się wszelkimi formalnościami. Pozdrawiam

Mateusz Borowiec

pomoc w uzyskiwaniu finansowania

Rated 5,0 out of 5
13 listopada 2013

Ogromne podziękowania za długą współpracę. Niestety moja przygoda z własną działalnością się kończy, gdyż idę na emeryturę ale współpracę z biurem TAXES będę wspominał bardzo dobrze. Pozdrawiam

Piotr Janczyk

sprawozdania finansowe

Rated 5,0 out of 5
14 sierpnia 2013

Ogromne podziękowania dla Biura TAXES za wyprostowanie wszystkich moich spraw z urzędami. Idealnie się rozumiemy. Polecam wszystkim, którzy potrzebują indywidualnej obsługi.

Katarzyna G

zaangażowana obsługa

Rated 5,0 out of 5
9 maja 2013

Nie mogłem trafić na lepsze biuro. Cała obsługa bardzo profesjonalna i zaangażowana w swoją pracę. Naprawdę polecam.

Mirosław

ksiegowosc i kadry

Rated 5,0 out of 5
1 marca 2013

Gorące polecenia dla Biura TAXES za rzetelne prowadzenie mojej księgowości i kadr. Pozdrawiam

Tomasz Zasadny

rozliczenia

Rated 5,0 out of 5
7 grudnia 2012

Popełniłam błąd w rozliczeniach w US. Sprawna pomoc Biura TAXES uratowała moje pieniądze. Wyjaśnili wszystko, napisali żale do US i poskładali wszystkie potrzebne dokumenty. Teraz spokojnie prowadzę firmę. Pozdrawiam

Żaneta S

księgowość

Rated 5,0 out of 5
11 września 2012

Profesjonalizm to mało powiedziane. Pan Łukasz z TAXES naprawdę zna się na swojej pracy. Nie mogę nie polecać takiego biura.

Marcin G

Miła obsługa

Rated 5,0 out of 5
23 lipca 2012

Nie mogłam lepiej trafić. Teraz w ogóle nie myślę o terminach w urzędach. TAXES załatwia za mnie wszystkie urzędowe sprawy. Gorąco polecam

Zosia

Rzetelna firma

Rated 5,0 out of 5
17 kwietnia 2012

Szczerze polecam. W ostatniej chwili znalazłem TAXES i uniknąłem kary w urzędzie skarbowym dzięki szybkiej obsłudze. Indywidualne podejście to podstawa

Mariusz Urbaniak

biuro rachunkowe

Rated 5,0 out of 5
7 lutego 2012

Profesjonalizm w pełnym wydaniu. Przemiła obsługa i indywidualne podejście do klienta. Polecam

Zbigniew K